Case Story - WithSecure

Design Eyewear er klar til fremtiden - Med en holistisk strategi

Danske Design Eyewear Group er en af verdens førende virksomheder inden for design og udvikling af brillestel. Fra deres logistikcenter beliggende lidt syd for Aarhus leverer de hvert år brillestel til mere end 13.000 optikere verden over. Design Eyewear Group har markeder i store dele af verden, og det understøttes af salgskontorer i Paris, Bilbao og San Francisco, hvorfra der udføres kundeservice og support til deres sælgere.

Med kunder, kontorer og ansatte flere steder i verden skal maskinen selvsagt køre som smurt i olie, når de forventningsfulde kunders oplevelse i højere eller mindre grad er afhængig af Design Eyewear Groups driftssikkerhed. Derfor var det vigtigt for Michael Thorsen, der er IT-chef og sikkerhedsansvarlig hos Design Eyewear Group, at virksomheden var fremtidssikret på IT-sikkerhedsfronten, og at alle sikkerhedshuller forblev lukkede – både på endpoint-enheder hos sælgerne og på serverne på de forskellige lokationer. Beskyttelse af virksomhedens immaterielle rettigheder samt sårbare finansielle data og kundedata stod højt på ønskesedlen, så disse data ikke havnede i de forkerte hænder. Samtidig savnede Design Eyewear Group et system, hvorfra IT-afdelingen i Danmark kunne administrere og få et overblik over deres IT-sikkerhed fra ét samlet sted.

Fremtidssikring er nøgleordet

En af Design Eyewear Groups største udfordringer var, at softwaren i flere af deres sikkerhedsløsninger hurtigt blev forældet eller erstattet af nye versioner. Og det var et problem. For cyberkriminelle bliver konstant dygtigere og finder hele tiden mere kreative og komplicerede måder at omgå virksomheders IT-forsvar på. Derfor er det naturligvis vigtigt, at virksomhederne kan regne med, at deres sikkerhedsprogrammer altid beskytter dem mod ubudne gæster. Desuden var virksomheden vokset til en størrelse, hvor det ofte kunne være svært for IT-afdelingen at få overblik over og administrere de forskellige sikkerhedsløsninger.

 

"Vi har tidligere købt IT-sikkerhedsløsninger, der over tid ikke beskyttede os tilstrækkeligt i forhold til nye trusler. Derfor ville vi have en løsning, der sikrede os bedst muligt nu, og som fremadrettet altid var opdateret og effektiv, og som samtidig kunne administreres fra et centralt dashboard,"
- Michael Thorsen

 
Han kontaktede derfor Design Eyewear Groups langvarige leverandør af IT-udstyr og software, ed A/S, for at igangsætte en proces, der skulle finde den bedste sikkerhedsløsning for virksomheden.
 
Born to cloud

Efter grundig afdækning af IT-sikkerhedsmarkedet havde ed A/S sin anbefaling klar. Det var nødvendigt at samle sikkerhedsporteføljen for at kunne levere en komplet beskyttelse af virksomhedens endpoint-enheder og servere. Da Design Eyewear Group samtidig havde et ønske om at kunne administrere og skabe overblik over systemerne fra ét enkelt dashboard, faldt valget på WithSecure. Porteføljen er udviklet som cloud-baserede teknologier, så programmerne altid er opdaterede og tilgængelige, lige meget hvor Michael Thorsen og hans team befinder sig. Design Eyewear Group bliver nu beskyttet af hele WithSecure Elements produktportefølje, der består af

- WithSecure Elements Vulnerability Management

Værktøj til regelmæssig sårbarhedsscanning af interne og eksterne assets

- WithSecure Elements for Microsoft 365

Nedsætter risikoen ved at analysere uploadede filer, links og mails i Microsoft 365

- WithSecure Elements Endpoint Protection

Cloud-baseret endpoint-sikkerhed for alle enheder

- WithSecure Elements Endpoint Detection & Response

EDR-løsning som logger events på enheder og hjælper med at forudse og reagere på sikkerhedsbrud

Sikkerheden er blevet synlig

Michael Thorsen og hans kolleger i IT-afdelingen har nu mulighed for at styre virksomhedens IT-sikkerhed fra ét centralt dashboard, hvilket har fjernet frustrationen og forvirringen over at skulle arbejde i flere forskellige programmer, der ikke altid taler sammen. Tilmed er det også blevet betydeligt nemmere at holde øje med, hvordan Design Eyewear Group er beskyttet – noget, som de ikke havde samme mulighed for tidligere.

 

"Vi har længe benyttet flere af WithSecures endpoint-løsninger og har altid været utroligt glade for dem. Derfor havde vi ingen bekymringer, da ed A/S anbefalede deres nye løsninger. Som virksomhed er vi glade for, at WithSecure har en holistisk tilgang til it-sikkerhed. Det gør nemlig vores hverdag meget mere effektiv,"
- Michael Thorsen

"Med WithSecure Elements for Microsoft 365 ved vi nu, hvor meget ondsindet materiale, der kommer ind, f.eks. via mails. Vi kan også se, hvor stor en procentdel af vores enheder, der bliver forsøgt ramt af hackere. Derfor er vi blevet bevidste om, hvor udsatte vi faktisk er. Det betyder også, at det bliver lettere at søsætte andre sikkerhedsprojekter, når jeg kan trække data på sikkerhedssituationen. Derudover er det også en fordel at kunne tydeliggøre overfor ledelsen, hvor stor en værdi afstemt it-sikkerhed har. Desuden er WithSecures løsninger udviklet, så de konstant bliver bedre med tiden i form af data, der sendes retur fra endpoints til analyse hos WithSecure,"
- Michael Thorsen

 
Klar til fremtidens sikkerhedsudfordringer
 

Design Eyewear Group har en klar forventning om, at den nuværende vækst vil fortsætte. Det betyder flere medarbejdere, flere kunder og flere endpoints i fremtiden. Og alle disse områder skal selvfølgelig fortsat være beskyttet i tilstrækkelig grad. Derfor er Michael Thorsen glad for at kunne sætte sin lid til ed A/S, der igennem mange år har fungeret som bindeled mellem Design Eyewear Group og IT-sikkerhedsleverandørerne.

 

"Jeg er utroligt glad for det samarbejde, jeg har med ed A/S. De er altid stærke på support, priser og licenser. Det er selvfølgelig også derfor, at vi har arbejdet med dem så længe”"
- Michael Thorsen

Han er også fortrøstningsfuld, når han tænker over fremtidens sikkerhedsudfordringer:

 

"WithSecure er i absolut topklasse. Jeg har aldrig oplevet problemer med virksomhedens software. Programmerne kører, som de skal, og de er nemme at administrere. Jeg har ikke kunne finde et bedre alternativ, for WithSecure er ganske enkelt bare en rigtig dygtig producent,”"
- Michael Thorsen

Med WithSecures sikkerhedsløsninger er Design Eyewear Group klædt ordentligt på i forhold til trygt at kunne fokusere på den daglige drift og ikke bekymre sig om, hvorvidt deres data er beskyttet mod fremtidens trusler. Når datasikkerheden er på plads, kan virksomheder som Design Eyewear Group med god samvittighed sætte turbo på væksten.

 

Faktabox

WithSecure Elements Vulnerability Management 

Er en cloud-baseret sårbarhedsscanner, der giver et holistisk overblik og kortlægger alle assets, systemer, applikationer og skygge-it i virksomheden. Strømliner arbejdsgange ved hjælp af automatiserede scanninger og reducerer virksomhedens angrebsflade ved at identificere sårbare systemer, software og miskonfigurationer. Løsningen er desuden PCI ASVcertificeret til sårbarhedsscanning og hjælper med overholdelse af compliance krav samt leverer skræddersyede rapporter efter specifikke ønsker.

WithSecure Elements for Microsoft 365 


Tilføjer et kraftfuldt ekstra lag af sikkerhed til Microsoft 365’s egne sikkerhedsfunktioner. Løsningen holder virksomheder beskyttet mod skadelige filer og links i flere services i Microsoft 365. Løsningen beskytter bl.a. også mod målrettede phishingangreb.

WithSecure Elements Endpoint Protection


Er cloud-native, AIdrevet endpoint-beskyttelse med et bredt præventivt feature/teknologi set inklusiv patch management, som virksomheder kan implementere øjeblikkeligt og nemt. Løsningen bliver administreret fra én enkelt konsol og integrerer på tværs af alle virksomhedens endpoints, herunder mobile enheder og tablets.

WithSecure Elements Endpoint Detection & Response

Giver et fyldestgørende overblik over virksomhedens it-miljø og status på sikkerheden fra ét enkelt vindue. Løsningen holder virksomheders forretning og data sikre ved at identificere angreb hurtigt og understøtte en effektiv reaktionsog responstid på dem med ekspertvejledning. De sværeste sager kan nemt eskaleres til F-Secures topspecialister inden for cybersikkerhed.